Inbound Markedsføring

INBOUND MARKEDSFØRING

Digitalisering har gjort at I dagens mangfold av reklamer og aktører er det lett å forsvinne i mengden. Det er derfor viktigere nå enn noensinne å ha en tydelig profil på sin bedrift, deres kunnskap, tjenester og interesser. Vi tilbyr både strategier og innhold som vil hjelpe bedrifter med å skille seg ut, og nå kundesegmentet sitt med det de trenger, akkurat når de trenger det i kjøpsprosessen. Som igjen vil hjelpe dem å vokse. Med inbound markedsføring tiltrekker du deg folk som har et behov og som allerede er i gang med kjøpsprosessen. Da er det lettere å lande dem som kunder.

Planen vil definere dine personas, altså dine ideelle kunder. Og vil forklare hvordan vi skal tiltrekke, konvertere og begeistre nye kunder. Alle planer vil bli kontinuerlig oppdatert i sammenheng med deres ønsker og markedet, så lenge vi har et samarbeid.

Vi i YouMedia hjelper deg med å lage og gjennomføre en markedsplan basert på inbound marketing strategier. Som ny kunde hos oss får du en skreddersydd markedsplan med visuelt innhold laget rundt de målene akkurat din bedrift har.

Send oss en melding for en uforpliktende samtale.


Kontakt oss