PROSJEKTER

Vi har erfaring fra både små og store oppdrag. Få en skreddersydd plan, og om ønskelig også innhold, for å styrke din digitale tilstedeværelse. For oss er det viktig med en god og kontinuerlig dialog med deg som kunde. Vi er her for deg når enn du måtte trenge oss!


Balcoo

Vi har hjulpet Balcoo med videreutvikling av deres hjemmeside og deres digitale tilstedeværelse generelt.

Dette har vi gjort ved hjelp av SEO, hvor vi har analysert konkurrenter og trender samtidig som vi har tatt utgangspunkt i kundens ønskede søkeord. Vi har bidratt med utvikling og oppdatering av deres blogg, for å bygge på en naturlig SEO strategi.

Vi har også oppdatert det visuelle på nettstedet. Her har vi både tatt bilder og redigert oppsett og annet visuelt på siden. Vi har også skapt innhold og publisert på diverse sosiale medier på vegne av Balcoo.


EARBUDDY’S

For denne kunden har vi fungert mer som en partner. Vi har sammen bygget opp “brandet” ved hjelp av riktige strategier og riktig bruk av innhold. Denne hjemmesiden og dette brandet har vi vært med å bygget opp fra starten. Her har vi designet alt fra hjemmesiden og logoen, til produkter og det som hører med dette. Vi har også skrevet alt av tekster og sørget for at GDPR alltid opprettholdes. Vi står også ansvarlig for kundeservice, noe vi har fått mye god tilbakemelding på og videre flere salg.

Vi har tatt bilder, filmet, og redigert alt av materiale. Dette både til hjemmeside, sosiale medier og diverse reklame annonser.

Vi har skrevet alt av tekster til hjemmesiden til Earbuddy’s. Dette inkluderer alt fra innhold på sidene, personvern, kjøpsbetingelser og policy. Vi har også skrevet blogg på vegne av kunden og andre tekster til deres sosialemedier.

Med denne kunden har vi også hatt mye fokus på naturlig SEO. Samtidig som at vi har hjulpet med oppretting og annonsering av Google ads.

NETTBUTIKK

Vi har utviklet en nettbutikk på denne siden. Her har vi lagt til de fleste betalingsløsninger da denne nettbutikken skal selge produkter til hele verden. Dette inkluderer løsninger som PayPal, Vipps, Stripe og Klarna.

SOME

Vi har opprettet både Facebook og Instagram profiler for Earbuddy’s. Her har vi vært og er fortsatt aktive med poster. Vi har også hatt kontakt med ambassadører for å skape engasjement. Gjennom grundig arbeid og analyser har vi skapt en god følgerbase for kunden.


Consal AS

Vi har utviklet en ny logo og helt ny hjemmeside for Consal AS.

Vi har selv tatt og fått tak i det vi manglet av bilder. Vi har også skrevet alt av tekster på vegne av Consal.

Videre har vi opparbeidet en god tilstedeværelse for dem digitalt. Hjulpet med jobbannonser, øking av trafikk, samt skaffet flere kunder for dem.


westech as

Vi har utviklet en helt ny hjemmeside for Westech AS. Her har vi blant annet bidratt med det visuelle i form av oppsett, layout og bilderedigering. Vi har også jobbet grundig med tekstutvikling til hjemmesiden ved å sørge for at det bidrar til forbedring av deres naturlige søkemotoroptimalisering.

Filmer

Vi har utviklet diverse enkle forklarnigsfilmer etter deres ønsker.

Sjekk ut Youtube kanalen vår for mer.

Annet

Vi har opprettet og utviklet en stor fullstendig nettbutikk inne på hjemmesiden til Westech. Integrert med kundens ønskede betalingsmåter og personlige meldinger.

Vi har også oversatt hele hjemmesiden til engelsk, slik at det er to mulige språkalternativer.