TJENESTER

Vi i YouMedia hjelper deg med å lage og gjennomføre en markedsplan basert på inbound marketing strategier. Som ny kunde hos oss får du en skreddersydd markedsplan med visuelt innhold laget rundt de målene akkuratt din bedrift har.

 


Webutvikling

Vi hjelpe deg med utvikling av din hjemmeside. Velg mellom en grunnleggende start pakke for oppsett og integrering. Eller om ønskelig en mer omfattende hjemmeside med ferdig innhold.

Vi bistår også med utvikling av nettbutikk og videre integrering av den.


SØKEMOTOROPTIMALISERING (SEO)

Søkemotoroptimalisering (SEO) hjelper aktuelle kunder å finner deg på søkemotorer. Du får både flere leads og kunder, som langsiktig vil sørge for at salget øker.


Vi hjelper deg, basert på dine virksomhetsmål, med å lage en skreddersydd SEO-strategi.

Les mer her!


TEKSTUTFORMING

Vi hjelper deg med utvikling av riktige tekster til hjemmesiden din. Vi kan også utvikle tekster til sosiale medier og annonser for å skape engasjement og øke oppmerksomhet og salg. Dersom det er gunstig vil vi også bidra med tips og innhold til blogg.


Bildebruk i markedsføring

Visuelt innhold blir oppfattet mye raskere enn tekst.

Når det kommer til å fange oppmerksomheten til ditt publikum er det viktig å utnytte alle sjanser du har til å kommunisere budskapet ditt.

Les mer her.Video markedsføring

Bedrifter som tar i bruk video øker omsetningen 49% raskere enn de som ikke gjør det.

Videoinnhold gjør det enklere for en bedrift å selge, på en kreativ og målrettet måte.

Les mer om video markedsføring her.


SOSIALE MEDIER

For å lykkes i sosiale medier må man fremstå profesjonell, karismatisk og være sann mot egen merkevare. Dette er viktige plattformer hvor du kan kommunisere og engasjere kundene dine på et personlig nivå.

Vi hjelper deg med å finne din riktige stemme utad ved bruk av analyser, effektive sosial media strategier, innhold- og filmproduksjon og annonsering.


Les mer
.